Dagen idag


Klematis “Montana”

Bliver der igen tænkt på Marianne der i skivende stund går den tungeste gang af alle (her var henvisning posts på Mariannes blog Frem i lyset, som siden er slettet. Marianne mistede pludseligt sin mand og her henvises til, at han denne dag skulle bisættes). Ingen kan tage smerten og sorgen væk, men kun være der for hende.

Vågnede klokken 7 og lå lidt på sofaen og slappede med Garbo. Så stod jeg op, og besluttede som planen var, at være effektiv. Det har jeg også været. Fået alle min krydderier sorteret og puttet i bøtter og gjort rent i skabet og spisekammeret. Lagt rent på sengen og drukket kaffe og bare været rigtig god. Nu skal jeg have vandet blomster, og så må vi se, hvad der bliver tid til, inden jeg skal på Galopbanen. Der er fredagsløb idag. Som eneste gang denne sæsson.