For en gangs skyld…

Er jeg ikke glad for at få ret. I går havde jeg en forudanelse om, at vi kun havde set toppen af Whitney’s Tour fra helvede. Normalt er man jo glad for at få ret, men i dette tilfælde, er jeg meget langt fra det. Både fordi jeg selv har været en STOR fan af Whitney, og jeg stadig husker, da jeg hørte hende første gang og købte hendes første album. Indrømmet, det er mange år og baner kokain siden – for Whitneys vedkommende. Jeg skal lige slå fast, at den galej, har jeg aldrig været på. Og så fordi, jeg jo ved, at Therese skulle derind. Om hun gik eller blev ved jeg ikke, men det lyder til, at man selv med de mest positive briller på, ikke kunne få noget, der bare minder om en god oplevelse i går. Det er så bare et gæt fra min side.

Jeg synes, det er mere end trist, at læse dagens nyheder, og ikke en eneste, har noget som helst godt at sige om gårsdagens koncert. Det været sig Jyllandsposten, B.T., Berlingske og Politikken.