Boxerbaby

Den her sødling var også på banen igår. Og foreviges skulle den altså. Særlig er den for mig, fordi min første hund netop var en tingerstribet boxer, der hed Sniffe. Og han må jo have lignet den her noget ihvetfald. Han havde så bare hvid blis.

4 thoughts on “Boxerbaby

  1. Boxere – en stærkt overset hunderace. Hvorfor ser man dem så sjældent? Mere godmodig hund skal man lede længe efter. Og så kan man sagtens leve med at den savler lidt på sine gamle dage 🙂

    (Godt jeg ikke må ha’ hund der hvor jeg bor!)

    • Du har så evig ret. Den boxerhan jeg havde var god som dagen var lang. Mor har fortalt, hvordan han fandt sig i, at jeg gav ham tøj på og puttede ham i papkasser da jeg var lille. Senere forstod hun ikke, at hun egentlig havde turdet, men han var en dejlig hund og han passede på mig.

Der er lukket for kommentarer.