Nyheder på bloggen

Der sker hele tiden lidt her. Nogen vil måske sige, jeg lider af pluginnitis 🙂 So be it, jeg synes det er både sjovt, genialt og praktisk i mange sammenhænge. Og hvorfor ikke bruge det, hvis man kan og har lyst, når der nu er mange, der gider sidde og lave den slags genialiteteter for en. Nu kan du se, hvilke jeg har brugt og selv anvende, hvis du skulle lyste. Det gør du lige her, også via et plugin. Jeg har ofte manglet sådan en side hos andre, så nu laver jeg selv en.

Derudover, er det nu også muligt at få en email, når der kommer nye poster her, hvis ikke man er så avanceret at man bruge RSS eller Atom Feed, for den mulighed er de jo stadig. Istedet for Tweets’ ne i sidebaren er der nu bare en knap og også henvisning til mig et par andre steder. Ligeledes er der mulighed for at dele indlæggene, næsten hvor som helst du føler for det Tvitter, Facebook, MySpace etc. og du kan sende pr. mail også. God fornøjelse.