Årle morgenstund


Nicolaj Stott på Good Girl og Mille Eisner på Bye Bye Banndit


Susie Glennie på Larchmont og Malin karlsson på William Tell

Det kan man vist roligt kalde det, da jeg i morges i går morges var på banen 5.30! Og hvorfor så det? “Den Grå Emminence” skulle arbejde, og det ville jeg gerne se. Også fordi det idag var Nicolaj Stott, der skulle ride hende. Det har jeg set før godt nok, men alligevel. Konstellationen er relativt ny, så det er altid lidt spændende. Goodie fik følge af Bye Bye Bandit, der blev redet af Mille Eisner. Det forløb efter lidt “snak” om et par småting, fint nok, og vi kunne begive os op og møde dem ved indgangen til Dyrehaven. Goodie kom tilbage og blev vasket og ordnet og så gik jeg en tur med hende og fik lidt græs og bare sådan hyggede. Det nød hun og var i godt humør. Og så kan man jo ikke forlange det bedre.

Senere var der basis for lidt flere fotos, og Susie og Malin red hver deres dejlige hest. Det gik også helt fint. Selvsagt blev jeg træt op af formiddagen, da jeg havde været så tidligt oppe, så jeg tog bussen tyve over eleve, for jeg skulle også lige i Fakta på vejen hjem. Det fik jeg gjort, og så har jeg hygget mig her, med lidt forskelligt. Nu skal jeg uanset, hvad i seng. Jeg kan dårligt holde mig vågen.