Lokal tour og god weekend


Jeg startede med at gå ned af Ordrupvej sydover, hvor der er fine bannere for Kuturfestdagene, som jeg også skal have kigget nærmere på. Om der sker noget, jeg kunne tænke mig, at deltage i


Jeg kom også forbi det gamle bibliotek, som jeg savner. Jeg bryder mig ærlig talt ikke om den nye “klods” af beton og glas. Det har for mig adstedkommet, at jeg stort set ikke kommer på biblioteket mere


Her lyskrydset med Lindegaardsvej til venstre, og Ordrupdalvej til højre. Ligeud ligger femvejen med den store rundkørsel. Jeg drejede ned af Lindegaardsvej


Ordrupdalvej med Ordrup Kro inde til højre


Det første man møder på Lindegaardsvej, er denne bygning, hvor cykelhandleren altid har ligget


Det kan godt betale sig at kigge op. Der er ofte fine detaljer at finde på bygningerne, helt borset fra den flotte blå himmel


Det her nuttede hus, ligger på Lindegaardsvej. Gad vide, om det altid har været bolig


Senere gik jeg ned ad Jægersborg Allé, hvor Lindegaardsvej ender, og drejede til venstre, og gik mod Fredensvej. Lige i svinget, står dette smukke træ. Fantastisk er det. Håber ikke nogen finder på at fælde det


Lige overfor ligger dette hus, som giver associationer om varmere himmelstrøg. Meget specielt, og superhyggeligt ser der ud. Der er dog desværre en del trafik lige der


Jeg drejede op af Egemosevej, hvor denne blomsterpragt mødte mig


En rigtig pragtvilla på Gudrunsvej, som jeg stødte i for enden af Egemosevej


Sjovt nok havde jeg forleden set en sti, der gik fra broen og langs banen, og tænkt, jeg skulle gå den vej en dag. Men på netop Gudrunsvej mødte jeg en gangsti, og nysgerrig som jeg er, skulle jeg se, hvor den førte hen, og den førte netop ned til denne gangsti. Så den nappede jeg hjemover. På gangstien ned til stien langs banen mødte jeg disse smukke blomster

Det var en rigtig dejlig gåtur og en skøn måde at få motion på, når vejret er fint. Nu skal jeg ud i verden på køretur og til grillfest hos en god veninde. Heldivis klare vejet lidt op her, og solen finder vej mellem skyerne. Jeg vil ønske jer en rigtig dejlig weekend.