Dagens trængsler

Har indbefattet tandlægebesøg, og en bil, der igen har været mere end usamarbejdsvillig og strejket midt i det hele. Jeg forlod den på en parkeringsplads heldigvis lokalt, og måtte gå hjem. Min far ville hente den, og hvordan det så gik ved jeg ikke. Da jeg forlod den, kunne den ingenting, ganske som den anden dag. Nu har jeg sagt til ham, at jeg ikke kører mere i den før det er fixet. Det har jeg ikke nerver til.

Heldigvis var beskeden hos tandlægen lidt opmuntrende, idet hun fandt en masse meget ømt tandkød. Hvorfor det er sådan vides ikke helt, men hun e til gengæld eet sikker på, at det er det, der laver balladen. Det viste sig iøvrigt også, at det er ved den tand, der er rodbehandlet, det gør ondt. Jeg havde bare ikke helt styr på det. Men nu er der penslet og sprøjtet med gode ting, og så skal jeg skylle med klohexidin, og se hvordan det så går. Det skal helst gå godt, både fordi tandlægen tager på ferie på næste fredag, og så i høj grad også af hensyn til min pengepung.

Min kvalme og svimmelhed har det en anelse bedre, men godt er det ikke, så beslutningen om at blive hjemme og samle kræfter til på søndag, er ikke vanskelig. For der skal jeg nemlig være frisk – Derbydag! Håber I har fået nydt det gode vejr lidt. Jeg har nydt det omend indefra. Har også været lidt ude på altanen, men jeg er ikke god til at sidde der alene. En dejlig veninde, kom forbi, og jeg havde håbet, hun havde tid til en kop te derude, men desværre havde hun travlt. Nå, imorgen må jeg derud og sidde lidt. Nu vil jeg se mine krimieer og så få en god nats søvn, det hjælper altid lidt.