Godnattid

Men til trods for, at det er det for længst, har jeg ikke specielt lyst til at gå i seng. Udenfor larmer studenterne og det skal de også have lov til. Dagen idag er gået på sofaen med at ordne fotos. Har brugt det meste af dagen på jagten på Friheden, som vist er 2/3 igennem nu. I forhold til, at det er første gang, jeg prøver det, er jeg mere end tilfreds og glæder mig til at prøve det igen. Der kommer en melding her, når jeg er klar med dem.

Får du også sådan nogle dage, hvor du ikke rigtig kan finde ro, selvom der ikke er en grund rigtigt. Sådan har jeg haft det de senereste dage. Men det går ikke, i seng skal jeg. Helbredet går okay fremad, og måske jeg skal ud og gå en tur og ned og hilse på i stladen,men jeg lover ikke noget. Hvad er helt sikkert er, at jeg skal have sparket mig selv i seng. Sov godt!