Man har et standpunkt….

til man som jeg her til morgen var tvunget til, at taget et nyt!!! Gåen og ståen hele dagen igår på Galopbanen, var i sig selv slemt nok. Senere gik jeg hjem fra stalden også, efter hyggeligt efter-løbs-hygge! Det var mere end min slidte gamle krop kunne klare, og jeg betaler prisen idag. Trods indtagelse af alt, hvad den kan trække af smertestillende, og endda de STÆRKESTE, har jeg så mange smerter, at jeg dårligt ved, hvor jeg skal gøre af mig selv.

D.v.s, det ved jeg, men den plan, jeg havde i første omgang, gik på en gåtur med Good Girl idag i Dyrehaven. Den måtte fuldstændig skrinlægges og det er jeg slemt ked af, ligesom nogen form for aktivitet idag, der involvere gang af nogen art.

Jeg har ofte talt om at acceptere sin situation og begrænsninger. Nu røg jeg lige ud i en af de der situationer, hvor jeg ikke huskede, hvor lidt jeg kan. Jeg vidste godt det var optimistisk, for jeg skal have en hviledag imellem krævende dage. So be it, jeg har hygget med fotos. Efter grovsortering er der 787 fotos tilbage!!! Hvornår lærer jeg at begrænse mig – også der 😉