En konstant følelse


Nicolaj Stott på Good Girl

Jeg fik aldrig rigtig skrevet noget igår. Som så ofte gik jeg ud som det berømte slukkede Julelys, da jeg kom hjem. Jeg fik tænkt tankerne og begyndt på fotos, men det blev ikke til mere. Dagen igår gik med, at være i stalden. Fordi jeg havde nogle dage, hvor jeg var dårligt, var det ligefrem længe siden, jeg havde været der. Så det var skønt at se alle 2-benede såvel som 4-benede. Især var det jo skønt at se “min grå dame” – Good Girl og “Neppe” – Neptune Joly (FR). Det var en stille dag, så der var tid og ro til, at hygge og få gjort ting, som der normalt ikke er tid til på dage, hvor vi har heste, der arbejder, og jockeybesøg. Jeg fik selvfølgelig ordnet begge nævnte heste grundigt, udover jeg havde to andre, som jeg tog mig kærligt af.

Hvordan andre føler ved jeg ikke, men lige i øjeblikket føler jeg, at jeg skal løbe mere end stærkt for at nå nogle helt basale ting. Og ligemeget, hvor hurtigt, jeg løber, så løber tiden fra mig i forhold til ting, jeg gerne vil. Der er hele tiden kompromiset, om jeg skal blive hjemme og ordne fotos eller tage ud i verden, og tage endnu flere fotos. Jeg skal jo heller ikke holde med at leve, for at ordne fotos, men nyde det.

Men det kan godt blive lidt en stressfaktor nogen gange. For heldigvis vil folk jo gerne se de her fotos. Her menes især dem fra Galopbanen. Men de må altså vente, til jeg orker og har tiden, for at nå det hele, kan jeg bare ikke. Så let er det. Folk kan ikke vide, hvilket kæmpe arbejde, der lgger bag de her fotos. Meget ofte er de jo også redigeret. Ikke helt vildt, men det tager altså sin tid.

Så lige nu, tænker jeg på, om jeg skal tage ud i verden inden min tandlægetid i eftermiddag og SÅ tage hjem og ordne fotos. Jeg skal senere fortælle, hvad det blev til. God og stressfri dag til jer.

4 thoughts on “En konstant følelse

 1. Det er fordi du altid tager nogle fantastiske billeder, at folk er utålmodige efter at se dem. Men du skal tænke på at det er en dejlig hobby du har, og tage den tid det tager dig at lægge billederne ind. Vi venter gerne :o) – Livet er for kort til at få stress. Nogle gange er det de mest underlige ting man kan få stess af.

  Et rigtigt dejligt billede Good Girl og Nicolaj. Mine tanker i disse dage går til Nicolaj. Tænker hvor hurtig lykken kan vende. I mine øjne er Nicolaj en meget dygtig jockey, som dansk galopsport virkelig har brug for.

  • Tusind tak søde dig! Er da også glad for, at folk sætter pris på mine fotos, jeg har bare svært ved at følge med. Du har ganske ret – livet er ALT for kort til stress. Så det må blive, når det bliver 🙂

   Ligesom dig tænker jeg også på Nicolaj og synes faktisk, det er rigtig synd for ham. Han er rigtig dygtig. Fejlen i den her sag h os Voldgiften. Hvis Nicolaj lavede noget, de mener er forkert, så kunne de have givet ham en bøde og sat ham på jorden. Men deklasseringen er helt forkert. At Søren så vælger at fyre ham, forstår jeg slet ikke. Tænk lige, hvor mange løb, han har vundet for ham også. Alle der har prøvet at ride løb, og kender til sporten ved da, at man i den situation ikke har mere end få sekunder at reagere i. Nej det er synd og skam hele den historie, det er sikkert og vist.

   • Det må være i afmagt at Søren Jensen vælger at afskedige Nicolaj, der er ihvertfald mange som ikke forstår hans beslutning. Hvis det ikke var for Nicolaj var High Flyver måske ikke nået så langt. Jeg ved at hesten var meget vanskelig at håndtere da han skulle rides til og at det var Nicolaj som gjorde arbejdet.

    • Ja, det tror jeg, du har ret i. Jeg har også hørt det om Hight Flyer. Synes ihvertfald også, det er synd for Nicolaj.

Der er lukket for kommentarer.