Kogende

Alle der har prøvet at have overgangsalderrrelaterede hedeture, kan tale med om, at det slet ikke, har noget at gøre med, at smide tøjet, eller skrue ned for varmen eller…..hvad de nu måtte have af gode forslag. Hedeturene kommer indefra, somom du koger indefra. Det er den eneste måde, jeg kan forklare det på. Det er voldsomt ubehageligt, og jeg har nu lidt med det bras længe nok. Jeg prøvede Remifemin, og et langt stykke tid så det ud til, at det hjalp. Så kom sommeren og foråret og dermed også mine hedeture for fuld skrue. En ting er, at det er varmt, varmt udenfor men hvis du også koger indefra – gør din egen konklusion.

Jeg skal ikke kloge i, hvordan andre har det, og hvad de gør. Men det tager mit humør og mine kræfter, som jeg ikke har for mange af i forvejen. Jeg gider det ikke. Lægen havde sagt, at blev det slemt igen, kunne vi ty til ovenstående. Catapresan, som er netop til det, når man ikke vil eller kan tage hormoner. Jeg må indrømme, jeg vil gøre meget for at slippe for de hedeture. De går mig virkelig på. Nu prøver vi de her, og kryds lige fingre for det hjælper! Foreløbig tror jeg på det, så det er jo et godt tegn, men som skrevet står, kan man ikke se fuld effekt endnu.

Al den medicin, jeg tager efterhånden. Som min vittige læge spøgefuldt siger, så skal jeg begraves på Kemisk Værk i Køge med alt det, jeg indtager. Men tro mig, jeg prøve dælme at holde det på minimum, for jeg er bestemt ikke glad for, at fylde kroppen med alt det. Jeg håber, jeg på et tidspunkt, kan skære ned på det. Min smerter vil jeg prøve at få mere kontrol med via øvelser og har bestilt en DVD til formålet, og så skal jeg også igang med at svømme igen. Problemet er at finde kæfterne til det, men jeg må lave en plan. Det er jeg nødt til. Nu vil jeg ihvertfald gå ud og få en kop kaffe inden jeg suser ned til byen efter lidt småting.

1 thought on “Kogende

  1. Pingback: Deborah's food and something

Der er lukket for kommentarer.