Øv!

Jeg vågnede i morges til en hals, der har knive monteret et sted. For ondt det gør den og sløj er jeg, med feber og det hele. Ikke lige med i planerne. Slet ikke. Ryggen skabte sig til alle kunstens regler, og tanden brokker sig også indimellem. Det går sørme godt! Not! Jeg “kravlede” ned og handlede lidt, for jeg skulle lave sund salat. Det fik jeg gjort, og så har jeg redigeret fotos og uploadet til den store meldajle. Så på den led, er det da godt for noget, for jeg kommer da heller ingen steder imorgen, det er ganske vist 🙁

4 thoughts on “Øv!

  1. Tusind tak skal I have. Det er bare MONSTERiriterende! Ikke at det nogensinde er belejligt, men om vinteren, har man det lidt bedre (eller jeg har ihvertfald) med at smide sig. Jeg har så mange ting, jeg skal have ordnet. Men lige nu står den på pause, jeg er hundesløj!

Der er lukket for kommentarer.