Slet ikke overrasket

og hvor ville jeg gerne have været der, hvor Prince spillede som den musiske Gud, han også er (her tænker jeg på MJ). Jeg har gået til rigtig mange koncerter, og elskede det. Men som min økonomi er nu, så bliver det altså ikke til ret meget mere. Helt bortset fra det, var det umuligt, at få billetter til det her, da jeg endelig opdagede det. Sådan er det så typisk.

Men som sagt, har jeg set Prince live, og det var også HELT GENIALT. Det var endda på hans første tour Purple Rain Tour, og det glemmer jeg heller aldrig. Der havde han også publikum og hvad der ellers var viklet om sin lillefinger. Heldige var de, som var tilstede igår, det kan jeg godt skrive under på. Om det er hans sidste optræden her, ved jeg ikke, men tro mig kommer han igen, vil jeg gøre meget for at være der.