Mandagstema – Frihed


Mandagstemaet er Frihed. Det kan være mange ting, men en ting som for mig, og sikkert også mange andre, er frihed, er en bil. Man ved det godt, men opdager det i høj grad, når man som jeg har haft hele sit liv, og bliver frataget den mulighed. Ikke nødvendigvis så luksuriøst et køretøj som ovenfor, men bare en lille dyt.

Men hermed kommer vi til en anden ting, der er frihed – nemlig drømme! Og et er sikkert, en bil som ovenfor, bliver kun ved drømmen og hvorfor kan du så udlede af resten. Bilen er en Mercedes SL 63 eller 65 AMG (jeg kan desværre ikke se nøjagtigt), som jeg mødte, da jeg var på vej hjem forleden. Men går vi ud fra den billigste model, uden ekstraudstyr koster den 3,3 millioner danske kroner. Heraf er 2,1 mill. kr. registeringsafgift!!! Vi lader den lige stå. Nåh ja, og så kører bilen ved blandet kørsel 7 km på en liter benzin, hvilket vil sige, som regel meget mindre! Så man skal bestemt også have råd til at fylde brændstof på den!

4 thoughts on “Mandagstema – Frihed

  1. Aaaahhhh…. sa min sønn, som var tema for min løsning, da han så denne bilen. Og jeg kunne se i hans øyne at “yes, dette er den ultimate friheten……” 🙂

    • Ja det er en lækker sag! Men man kunne jo få helt neuroser af at have den stående på gaden! Prisen – ja jeg kan tænke, den ihvertfald ikke er billigere i Norge!

Der er lukket for kommentarer.