Arne Jacobsens Hus

Som jeg allerede har nævnt, var jeg på en længere fotosafari forleden. Huset her, blev et af stoppene på vejen, selvom det egentlig ikke var planen. Jeg ville den vej ned, fordi jeg havde lagt mærke til, at der lå nogen smukke huse den vej. Det er en helt almindelig fredelig vej, og jeg kunne ved min død ikke forstå, hvorfor der var så meget trafik og en sand folkevandring den vej.

Først tænkte jeg, det var en privat fest, men så så jeg skiltet fra Realea, og så gik der “en prås op for mig”! Jeg havde jo engang, været til åbent hus i Willumsens Villa, og det var også dem, der holdt det arrangement. Og nu jeg var der, skulle jeg dælme ind og kigge.

Nu har jeg meldt mig til deres nyhedsbrev, så jeg ikke går glip af noget en anden gang. Tænk engang, jeg var så heldig at komme forbi lige der. Nedenfor ses nogen af de fotos, jeg fik taget af huset, men let var det ikke med alle de mennesker. Sådan kan man være så heldig, at der dumper milde gaver ned i ens turban, og det synes jeg virkelig det her var. Det vilde i det var, at det først var da jeg kom hjem og kiggede på nettet, at det gik op for mig, at det var Arne Jacobsens hus! Schyyyh! Sig det ikke til nogen!! 🙂


Huset set forfra med den utroligt enkle have, som passer til huset i sin meget stilrene klippede stil


Det lille drivhus/væksthus, ligger til højre når man står foran huset – det var jeg helt vild med


Vue taget, kigget op foran drivhuset

I den ene stue, hvad jeg tager for at være daglistuen var disse fantastiske vindueskarme – kobberbelagte


I den anden stue så de sådan her ud


Tænk et kælderrum, kan være så smukt. Der var dejligt med skabe i hele huset


Udsigten fra altanen, som der var udgang til fra 1. salen, udover haven


De smukke kugler, er formklippet vedbend. De var helt vildt flotte. Alle fotos ligger her.

6 thoughts on “Arne Jacobsens Hus

  1. Pingback: Aftenøvelser med et pletskud | deborah.dk

  2. Pingback: Deborah's food and something

    • Som jeg skrev til Catarina, så ville det ikke være sådan et hus, jeg ville gå efter, men det er rigtig flot. Tak for rosen til mine fotos 🙂

  3. Tak for medkikket 😀 – super enkelt hus med rene linjer samt tilhørende have. der er nu noget over så enkelt et hus. Tror dog det ville være en kende for enkelt for mig, selvom jeg er til rene linjer. 🙂

    • Selvtak! Det er nu normalt heller ikke mig, men det her var bare super, og indretningen gør jo også meget. Det var jo tomt nu. Men det var ihvertfald dejligt at se det.

Der er lukket for kommentarer.