Lang varm, varm dag

Dagen var ikke længere end så mange andre, men temperatuen gjorde, at det for en gangs skyld ikke var noget, jeg ikke kunne få dagen “overstået” hurtigt nok, så jeg kunne komme hjem i bad. Var ude og gå med “Den Store Grå”, og det blev ikke særlig langt. Dels var hun ikke så i græsspisende humør, og dels var vi ved at blived ædt af flyvende objekter. Så det var ikke så fedt, så vi vendt hjem igen, ret hurtigt.

Min søde far, synes han ville hente mig, og det protesterede jeg ikke over. Og siden har jeg bare slappet af her og haft vaskemaskinen på arbejde. Nu er det vist sengetid. Imorgen huslige pligter, lidt afslapning og så en tur ned og se løb. Sov godt og rigtig god weekend.

1 thought on “Lang varm, varm dag

  1. Fandt din side via Helle. Den vil jeg kigge lidt nærmere på – og selv om jeg har boet i Gentofte i femogtyve år vidste jeg ikke, at der var noget, der hed Gentofte Kulturforening… Sikke meget man kan lære i blogland… 😉

Der er lukket for kommentarer.