Dyreelskerens hjertesorg


“Unkas” en af de dejligste schæferhunde, jeg har kendt. Han var en smuk, smuk hund med det dejligste temperament, og var iøvrigt min læges. Jeg fik ofte lov at hilse på ham, sådan udenfor nummer, hvis der var tid, og fotograferede ham også som det ses, og lægen fik på tryk

Det er vist ingen hemmelighed, at jeg elsker dyr. De har været min store glæde hele mit liv, og er stadig. I min barndom havde vi altid hund, og min far har stadig. Vi har haft to schæfterhunde, og det har været den hund, jeg altid har holdt mest af. Når det er sagt, så er jeg helt ligeglad, hvilket dyr man mishandler. Gør man den slags, eller på nogen måde udsætter dyr for den slags uhyrligheder, man desværre hører om alt for ofte, så er man et meget, meget skidt menneske i mine øjne. Så er det sagt. Det skal ikke tolereres overhovedet i min bog.

Desværre har vi kunne følge netop sådan en historie på ganske nært hold Ovre hos Lone. Hvad skal man snart gøre i Dagens Danmark? Lone gør alt, hvad hun kan og alligevel er hunden tilbage, hos en ejer, der mishandler den!!! Mit hjerte kan slet, slet ikke tage den slags!! Spred budskabet, hvis vi er nok, der “råber op”, er der måske (forhåbentlig) nogen, der lytter SNART!

Efter jeg skrev ovenstående, er der så blevet grebet ind, men efter min mening, burde ejeren fratages retten til Kennelhold og ekskluderes promte. Der skal være absolut nul tolerance i den slags sager, efter min mening. Når Dansk Kennelkllub åbenbart er for “vattede” til at tage den beslutning, kan man jo kun opfordre til, at man boykotter Kennel Mai Tuk, så der på et tidspunkt ikke er basis for hendes usmagelige forretning.