Kogende varm (løbs) dag

Fra venstre: Nicolaj Stott på Perfectionist (GER), Jacob Johansen på Nassau Style (GB) og Danny Patil på Hongkong Legend (IRE) på vej til start i Gentofte Kommunes Ærespræmie i dag

At sige, det har været – og stadig er – en varm dag idag forslår næsten ikke. Det har været så ulideligt, at jeg var tæt på ikke at tage til løb. Det gjorde jeg, men det var dælme også tæt på, jeg fortrød. Det var kogende varmt. Til sidst var jeg helt dårlig af varme til trods for, at jeg løb rundt med en flaske vand, som jeg drak af konstant. Også hestene havde det varmt idag, og en måtte udgå direkte affødt af varmen. Inden løb var jeg lige ovre og hjælpe en hesteven med en simpel lille computerting.

Vel hjemme igen har jeg fået noget at spise, og så iøvrigt kæmpet for at holde mig vågen, så jeg kunne skrive lidt her. Men nu vil jeg holde fri. Så får vi se, hvor meget det bliver til imorgen.