Mandagstema – Nærbillede

Mandagstemaet er “Nærbillede”. Det er et emne, der er lige noget for mig. Da jeg i sin tid fik mit IXUX850i, var det noget af det, der facinerede mig allermest, det med macrofotografering. Ikke noget, jeg nogen sinde havde tænkt specielt over, men det gjorde jeg så, og gik helt amok. Det krævede lidt øvelse at få det på plads, men så gik det også fint.

Jeg bruger som sagt stadig mit IXUS meget, og da især til Macrofotografering. Jeg kan komme tæt på med det store kamera, men jeg mangler lige det sidste. Så der står en marcrolinse på ønskesedlen der. Det svære her, var ikke at finde et eksempel, det svære var at stoppe ved disse nedenfor, for jeg har masser 🙂 De har været vist her før, men forhåbentlig kan de der har tåle gensyn, og der er jo formentlig også nye læsere siden dengang. Enjoy!


En hortensia fotograferet rigtig tæt på. Et af mine første rigtig vellykkede forsøg med makro’en


Tornet tidsel (Carduus acanthoides) med brumbasse

12 thoughts on “Mandagstema – Nærbillede

    • Jeg rødmer jo helt – Tusind tak for de pæne ord. Det er nok lidenskaben for fotograferingen, der gør, at det bliver godt. Det bilder jeg mig ihvertfald ind. Men jeg har jo også øvet mig mange år.

    • Tusind tak skal du have. synes bestemt, du skal tage dit IXUS frem. Det er et dejligt lille kamera. Jeg vil se frem til at se dine anstrengelser 🙂

    • Det er da lige det, det er, rigtig sjovt. Og der er så mange motiver derude!! Håber også du havde en god aften.

Der er lukket for kommentarer.