Ikke kun vejret

Det er ikke kun vejret, der gør at jeg koger p.t. Mine hedeture er da værre end nogensinde. Det til trods for, at jeg jo fik ny medicin for det. Det var den 4. juli, og der står, det kan tage 2-3 uger før det hjælper, så jeg giver det en chance noget endnu, men for hulen da. Det er slemt nok, at det er varmt udenfor, og stort set kogende indenfor, men hvis man så også skal døje hedehelvedets kvaler, så bliver det da helt ulideligt.

Idag har det da været helt slemt, og den ene hedetur, har afløst den anden i hastigt tempo, og sveden har pisket af mig indimellem. Mit humør er ellers som regel godt, men det kan virkelig slå mig ud. Send lige alt hvad I har af bønner og gode ønsker i retning af, de her piller virker MEGET snart.

Som om det ikke var rigeligt, så jeg med vanlig omhu selvfølgelig opfanget en “bug” mange var plaget af på banen og i stalden igår, og har været svimmel, kvalm og bare smådårlig hele dagen. Den står på sofa igen imorgen. Så må vi tage en dag ad gangen. Nu vil jeg lukke “dyret” og slappe helt af.

2 thoughts on “Ikke kun vejret

 1. Det må være forfærdeligt at have hedeture her i sommervarmen. Dine lyder til at være rigtig slemme.
  Du har sikkert fået mange råd. Alligevel vil jeg anbefale Wolles Naturmedicin, som hjalp mig lynhurtigt.
  Jeg kan ikke huske, hvad det hed, men det ved de i firmaet, når man siger, at det handler om overgangsalder.

  Det er et dejligt billede af en afslappet Garbo med den sorte snude 🙂
  Vi var til fødselsdag fornylig, hvor familien havde fået 5 killinger. Alle på nær én killing havde lyserøde snuder.
  Jeg fik fortalt, at snudefarven ikke ændrer sig med alderen. Annie (ejeren) var rigtig glad for killingen med den sorte snude.
  Jeg har ikke lagt mærke til farverne før. Men nu kigger jeg på kattenæser hér i Blogland 🙂

  • Det er intet mindre end rædselsfuldt, det kan jeg godt sige dig. Nej jeg har faktisk ikke fået så mange råd, og alle gode forslag er velkomne. Som jeg skrev, så har jeg fået medicin, men indtil nu synes jeg ikke, det hjælper noget. Jeg håber stadig, men vil også prøve Wolles.

   Tak skal du have for roserne til foto af Garbo. Ja jeg synes jo, hun er helt vidunderlig. Nej snudefarven bliver som den er. Uha, det er godt jeg ikke ser de killinger, jeg ville blive så fristet. Ja, det er lidt sjovt, hvordan man kan blive helt fixeret på en ting, man ikke før har lagt mærke til.

Der er lukket for kommentarer.