Mandagstema – At slappe af/afslapning

Mandagstemaet (bloggen er desværre nedlagt) er at slappe af/afslapning. Ingen slapper mere af, end en kat, når den endelig gør det. Eller rettere, ser så afslappede ud, for de er jo også på vagt. Men jo mere trygge, jo mindre på vagt. Garbo er ihvertfald meget afslappet, når hun er faldet omkuld. Dette er et af mine favoritfotos af hende, som viser, hvor sød hun ser ud også når hun sover.

14 thoughts on “Mandagstema – At slappe af/afslapning

    • Tak skal du have Donald. Ja, hun er et super motiv, når jeg når at fange hende inden hun er smuttet 😉 Håber du sov godt!

  1. Tusind tak allesammen for jeres hilsener! Garbo er bare den dejligste mis, som det også fremgår af foto og ingen kan se så afslappede ud 🙂

  2. Det er et skønt billede af Garbo. Katte er overbevisende i temaet Relax, og det er de mærkeligste steder, nogle gange ubekvemme, der kan slappes af 🙂

  3. Håller med dig. Ingen kan ser mer avslappnad ut än en katt. Ibland när jag tittar på min katt, så önskar jag att jag själv vore katt. Tänk att få ligga där med tassarna i vädret och inte ha några som helst bekymmer (utom när är det mat nästa gång?)

Der er lukket for kommentarer.