Solskinsblomster i Frederiksberg Have

Normalt bryder jeg mig ikke om dem – solsikker. Det er ikke mig, men her stod de i så store mængder og udgjorde en flot klat farve lige ned til vandet. Der kunne jeg godt, og selvfølgelig skulle de fotograferes.

Mod forventning kom jeg ud af døren idag, men jeg betaler også prisen for det nu. Jeg har monsterondt. Min ryg er gået fuldstændig amok, og jeg ved sådan set ikke rigtig hvorfor. Det hænger sammen med hoften som heller ikke har det bedre end godt. Jeg laver mine øvelser og fik også lavet pilates igår. Indrømmet, det har jeg ikke orket idag, men har lavet rygøvelserne. Det var hyggeligt at se haven, og jeg havde det også fint, indtil jeg var på vej hjem. Da fik jeg RIGTIG ondt, og jeg led på grund af varmen. Jeg var mere end glad for at komme hjem, det skal ikke være nogen hemmelighed og brugt op var jeg. Også helt og aldeles.

Imorgen skal jeg en tur i stalden og på banen, for nu har jeg lovet det, og endda har jeg lovet min hjælp til en opgave, jeg gruer lidt for, på grund af helbredet. Men jeg må jo gøre mit bedste og håbe jeg ikke har for ondt og tanke godt op med smertestillende og så iøvrigt tage den med ro. Et er sikkert. Der bliver ingen løft til hest af mig foreløbig. Vil du se fotos fra turen til Frederiksberg inklusiv haven, så ligger de her. Nu må jeg hellere finde min seng, så jeg har gjort hvad jeg kan på den led for, at jeg kan hænge sammen i morgen.

4 thoughts on “Solskinsblomster i Frederiksberg Have

 1. Du skal altså også huske at passe på dig selv, Debs… Én ting er de ting man lover, men man kommer altid selv i første række! Og jeg ved godt at du helst ikke vil begrænses, men indimellem så er det nødvendigt.

  Både solhatte og solsikker er da fantastiske med deres skrigende gule farve.

  Kram og god bedring Suz

  • Du har så GANSKE ret, og så kan jeg lære det kan jeg. Jeg har nu sagt fra, og har ikke løftet på nogen eller noget i stalden (har alligevel hamrende ondt). Jeg sagde ja til at hjælpe min veninde, fordi hun manglede folk, og jeg ville også gerne, men var bange for, om det gik. Det løste sig, så jeg blev fri for den del, jeg var nervøs for, og jeg hjalp med de ting, jeg kan klare. Hun er supersød og sagde også, at det også er vigtigt at kende sin begrænsning. Og det er det, især når vi taler dyr på næsten 500 kilo.

   Jeg var overbevist om, at det var solsikker. De ligner ihvertfald meget, men uanset, var de her altså enormt flotte.

   Tak for god bedring ønsker. Som skrevet til Lone, går det noget bedre, men langt fra godt.

   Sender også et weekendkram din vej 🙂

 2. Det er bare så smart, dit profilbillede 🙂

  Jeg har ikke set alle billederne fra Frederiksbeg Have. Men de, jeg gjorde, er meget smukke.

  Du er kommet meget omkring derinde i den hede, der var i går. Heldigvis er der masser af skyggefulde træer at puste ud under.

  Det er vist ikke solsikker, på dit billede, men solhatte.

  Det er synd, at du både er hærget af hedeture og smerter. Måske går du for hårdt til den med dine pilates-øvelser?

  Jeg håber, du har det bedre nu, Deborah.

  PS: Det er et meget lidt af sin skrevne tekst, man kan se her i kommentarfeltet. Er der mulighed for at gøre feltet lidt større?

  Mange varme hilsener til dig 🙂

  • Tak skal du have – Ja det er lidt sjovt det profilfoto. Du kan finde din egen favorit eller det samme, hvis du vil ovre på Photofunia, hvor der er tonsvis af sjove muligheder. Jeg havde svært ved at vælge. Også tak for ros til fotos fra Frederiksberg Have. Egentlig ville jeg have lavet et fint indlæg og vist nogle flere fotos, men jeg når ikke en brøkdel af det, jeg gerne vil for tiden. Kræfterne er simpelthen for små, varmen og smerter tager på mig og gør mig træt, og den smule overskud, jeg har bruger jeg på, stalden og at holde skidtet nede her. Og som du så sødt skriver oveni har jeg “glæde af” hedeturene!!! Så jeg føler mig lidt hårdt ramt. Jeg synes ikke, jeg klynker meget, men lige nu er det altså surt, det skal jeg godt indrømme. Det går lidt bedre end forleden, men godt er det ikke. Jeg har stadig ondt og spiser smertestillende i store doser 🙁

   Med hensyn til feltet, så er det lige så lille for mig, og du har ret, jeg kunne også nske mig det større. Om det er noget man kan aner jeg ikke, men jeg må skrive det på sedlen til næste “besøg” af min WordPresshjælper.

   Tak for dine varme hilsener – de er højt værdsat i disse tider og altid 🙂

Der er lukket for kommentarer.