Turen går til Jägersro


Øresundsbroen fotograferet sidst jeg var ovre den i 2008

Om ca. tre kvarter, går turen østover mod Jägersro Galopbane, hvor vi har 4 heste (Good Girl, Air Strike Eleven, Loquita og Escargot) til start i aftenens løb. Bl.a. den store grå, som jeg jo tager mig meget af, skal ud. Det er meget spændende og første gang, jeg har været med hende på farten. Om lidt kommer min søde hesteveninde og henter mig her og så kører vi mod stalden, hvorfra vi i samlet flok kører videres mod Sverige. Også en måde at holde sommerferie på 🙂

Der var egentlig en anden mulighed for udflugt også. Nemlig Odense, hvor der også er løb idag. To venindes heste starter bl.a. og mange jeg kender, er derovre. Men der var ingen som helst måde, at jeg kunne overkomme begge dele, så jeg var nødt til at vælge. Og med fire af vores egne, og især Good Girl med distination Sverige var det der jeg måtte hen. Men mange gode tanker til alle veninderne på Fyn, med ønsket om gode resultater.