Forfærdelige nyheder

Her til eftermiddag ringede jeg til mine venner i det Engelske, for vi skal finde ud af, hvornår jeg skal komme over. Jeg har så fundet en dato, og glædede mig meget til at komme over. Det kommer jeg også, men alt er sat på hold lige nu. I onsdags omkom et familiemedlem til dem ved en tragisk svæveflyulykke. Et ungt menneske i starten af fyrrene med et mindreårigt barn.

Jeg har personligt kendt familien hele mit liv, og også den omkomne person, som jeg en overgang også så og talte meget med. Det blev så desværre anderledes igen. Men vi sludrede altid hyggeligt til diverse sammenkomster. Vedkommende var en meget intelligent, sød og sjov person som var hyggelig at være sammen med. Af samme grund ville jeg gerne have haft det nære forhold tilbage. Den chance får jeg så ikke nu. Mine tanker går til hele famlien, som jeg ved, må være fuldstændig slået ud. Her sidder jeg chokeret og trist over, at det skulle være sådan.

Igen bliver vi mindet om, at tage os af hinanden og skønne på dejlige mennesker i vores liv – få det bedste ud af hver eneste dag.

1 thought on “Forfærdelige nyheder

  1. Pingback: Deborah's food and something

Der er lukket for kommentarer.