Lørdag på farten


Rafael Schistl på Good Girl på Jägersro-banen i går

I går stod i hestenes og Sveriges tegn. Vi skulle som fortalt til Jägersro med fire heste. Jeg blev hentet klokken 14.30 og så kørte vi alle afsted, undtagen de to piger, der var kørt med hestene klokken meget, meget tidligt om morgenen. Der er vejarbejde den vej ud af motorvejen og vi kørte i kø et godt stykke vej. Godt vi var i god tid. Vel ankommet fandt vi glade heste og noget trætte tøser. Hestene var stort set klar, så vi nussede lidt rundt indtil det gik løs. De var næsten lige i rap.

Først for var den store grå, som ses herover. Resultatet skal vi ikke tale om, men efter løbet gik jeg med hende, og det gik faktisk godt. Ikke at det ikke krævede sin kvinde, men det gik godt. Og det var jo så også en personlig sejr og en glæde at kunne gå med hende, som jeg holder så meget af og bruger meget tid og kræfter på. Hun er en helt speciel og meget smuk hest som det ses.

En af de andre fik en fjerdeplads med hjem, og den bragte glæde. Så lavede vi en bytter så to andre tog med hestene hjem og resten af os kørte i personbil hjem. Og vi var på det tidspunkt glade for, at hjemturen gik væsentlig lettere. Så selvom resultaterne kunne have været bedre, så var det en hyggelig dag i samvær med hestene og søde mennesker. Som jeg allerhelst vil tilbringe en dag.

1 thought on “Lørdag på farten

  1. Pingback: Deborah's food and something

Der er lukket for kommentarer.