Haveforeningstrip

Jeg er blevet haveforeningsfixeret, efter jeg var i Haveforeningen Bernstorff. En dag jeg kørte ind til byen med bussen, lagde jeg mærke til de her, som ligger lige ud til Lyngbyvej. Den ene hedder H/F Fremtiden og den anden hedder H/F “Blomsten”. Jeg vil så sige, at ingen af dem, var lige så hyggelige og “rigtige” som dem i Bernstorff Haveforening. Det er selvfølgelig smag og behag. Her var alt for åbent, og alt for nyt og sommerhusagtigt. Der var glimt af den rigtige kolonihave, men de var få – desværre. Jeg har prøvet at fange lidt af stemningen, og nedenfor kan du se alle fotos.

0

1 thought on “Haveforeningstrip

  1. Pingback: Deborah's food and something

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.