I en seng på hospitalet

Jeg fik her til aften en den slags opringninger, man frygter. Min søster ringede og fortalte, at far havde ringet til hende, og var meget dårlig. Hun havde så ringet til lægevagten og for nu at gøre en trist historie kortere, så endte det med, at far blev hentet i ambullance. Jeg var selvsagt allerede på vej derhen efter opringning fra min søster, som selvfølgelig sidder i sommerhus lidt langt væk lige nu.

Jeg kom hen til far, som havde afleveret nøgle til naboen, og så gik jeg en lang tur med hans lille hund, og så var det i bilen og op på hospitaltet. Et er ihvertfald sikkert, hans egen læge er ikke sin løn værd. Far har så galt været der idag, og det er gået upåagtet hen, at far har vædske i lungerne og formentlig ikke lungebetændelse, som vedkommende udstyrede ham med antibiotika for. Derudover er der ikke styr på hans blodsukker, som er for højt og han har sukkersyge i modsætning til at være på kanten, som de har sagt længe, og derudover var det han havxde lige da han kom på hospitalet formentlig hjertekramper. Derudover er hans blodprocent også for lav. Hvordan den hær af læger der skulle tjekke ham regelmæssigt for endnu et prroblem med nyrerne, har overset alt det, det er mig en gåde. Og ikke bare er det mig en gåde, men jeg synes simpelthen, det er en skandale.

Efter en stresset aften, med hjertet helt oppe i halsen, er jeg lettet og glad for, at far er i gode hænder. De var ved at undersøge ham, da jeg kom, så jeg gik hurtigt igen. Imorgen ved vi mere og heldigvis havde nitroglycerin hjulpet lidt på det hele.

5 thoughts on “I en seng på hospitalet

  1. Rigtigt god bedring til dig far.

    Jeg synes, din beskrivelse, miner lidt for meget om det, vi oplevede med min far … hos egne læge om torsdagen: “Du har ikke sukkersyge !” på skadestuen om søndag: ” Dit blodsukkers niveau er 12,5″.

    • Ja det står dælme skidt til, og som dig er det desværre heller ikke den første historie, jeg hører, der lyder sådan!!! Far har det heldigvis bedre. Også tak for din hilsen.

Der er lukket for kommentarer.