Update

Jeg er næsten lige kommet hjem efter en lang, lang dag med hundelufting, hospitalsbesøg og mere hundeluftning.

Det viser sig, at far havde en blodprop i hjertet, og derudover havde han jo så blodmangel i ekstem grad og har fået to poser blod i nat. Det var en glad og fro patient, der mødte mig i dag, selvom han var træt. Han er jo blevet fulgt tæt hele natten.

Imorgen har min søster lovet at tage lide over, så jeg kan få lidt hvile. Det slider hårdt på mig. Ryggen og hoften er fuldstændig tossede stadig, så alt det her oveni, er ikke lige sagen. Men sådan er det, og jeg må tage en dag ad gangen.

6 thoughts on “Update

  1. Det var sør’me godt, at din far nåede at komme i gode eksperthænder!
    Det må være pinligt for hans egen læge, når han modtager din fars hospitalsjournal og ser, hvad han har overset…
    Godt, at du tager dig af hans hund. Hvad siger Garbo til, at I har fået en midlertidig gæst? 🙂

    • Jeg håber også, det er en praktiserende læge med MEGET røde øren, der læser den journal. Og om jeg så skal brække en arm på tværs, skal far skifte læge, det kan du spise gift på 🙂

      Jeg passer hund hos ham, og pisker frem og tilbage, netop fordi hund og Garbo SLET ikke går. Så min søster og jeg skiftes til at tage ned og lufte ham. Godt det kun er få dage endnu, det begynder at slide på mig, at være “på” hele tiden. Jeg plejer at have en dag imellem, hvor jeg intet laver andet end at være her.

Der er lukket for kommentarer.