At være på god fod

Ikke rent pengemæssigt eller i forhold til andre mennesker, men i forhold til dine egne fødder. Passer du godt på dem? Det lader til, at rigtig mange af os ikke passer vores fødder godt nok, og vi har rigtig ondt i dem. Passer du på dine fødder? Personligt tager jeg fodbad mindst en gang om ugen og filer og smør godt ind og prøver at pleje mine fødder.

En helt anden historie er, at mange synes fødder er ulækre. Synes du det, og hvad synes du om dine egne fødder. Mandefødder er da nok ikke lige det, jeg tænker først på, når jeg tænker sexet. Men jeg ved da, at mange mænd synes om fødder. Jeg husker også engang, jeg fik ros for mine søde små fødder 🙂 – det var da helt hyggeligt. Giv mig din vinkel på fødder.

4 thoughts on “At være på god fod

 1. NU passer jeg godt på mine fødder – jeg kan ikke gå i højhælede mere…
  Jeg er faktisk lige begyndt at interessere mig for zoneterapi og jeg øver mig på husbond, der har de mest “nuttede”, lækre fødder:-D
  Men der er virkelig nogle fødder der er klamme, virkelig “uæstetiske”!
  Ha!

  Jeg havde engang en kollega der sagde, at jeg da vist havde nogle små “kluntede” fødder! 😀

  • Det med de højhælede, tror jeg er rigtig usundt. Jeg har aldrig kunnet gå i dem. Mor fik ødelagt sine fødder af høje hæle, og hendes ryg formentlig også. Men at vi skal passe på dem – fusserne, er ganske vist.

 2. Hvor morsomt at du skriver det indlæg. Jeg sad idag på terrassen og læste nyeste nummer fra Samvirke. Der var artikler netop om fødder. 😀

  Jeg er ikke god til at file og rumstere, men jeg skal bestemt ikke have noget af at rende rundt i spidse sko. Og de højhælede… jeg vil være bange for at falde NED. 😀

Der er lukket for kommentarer.