Lidt overspring inden


Christianshavn

Jeg prøvede at sno mig udenom idag, men bunkerne af skidt på tæppet, lod sig ikke ignorere, så nu har jeg fået støvsuget, lavet noget mad og hygget lidt også, efter jeg kom hjem. Jeg startede meed at sove længe, for jeg sad oppe, og gjorde fotos klar og skrev. Så snart jeg vågnede, drønede jeg på supercyklen ned i stalden. Det var sent i forhold til ellers, og blev en meget stille omgang, men det skal der også være plads til. Især lige nu kan jeg mærke.

Bagefter var jeg nede og se til far. Min svoger var der også, og de havde drukket kaffe og hygget sig, og svoger havde gået med lille hund. Far er meget træt, men han får også stadig antibiotika, oveni at man vel bare er træt ovenpå sådan en tur. Træt, er jeg også. Helt vildt. Så jeg tror ikke, jeg skal for sent i seng i dag.