En smuk dag, men…


Charlottenlund Fort i dag

Jeg skulle et ærinde idag, grundet triste, triste omstændigheder, og derfor skulle jeg have købt en bårebuket, da jeg i morgen skal til bisættelse. Adlrig en sjov gang, men det kan føles langt mere naturligt, end det kommer til i morgen, hvor et forholdsvist ungt menneske, er revet ud af sit liv ganske pludseligt og helt uventet, og har efterladt venner, famlie og bekendte i en chocktilstand. Heller ikke for mig, er det virkeligt endnu. Det bliver det nok først imorgen.

Turen gik bagefter omkring far, og så en butik, jeg vidste havde noget udsalg. Men jeg fandt ikke noget. Godt det samme, for der skal spares på pengene denne måned. På vej hjem, var jeg lige forbi blomsterforretningen igen, for der var lige en rettelse, jeg skulle have med, og så købte jeg ind til aftensmaden, men mere om det senere. Skyerne samler sig her omkring, men koldt er det ikke. Faktisk er temperaturen helt fin, når man også har indre varmeapparat!!!.

Eftermiddagen er blevet brugt her, på fotos og sikkerhedskopieringer og lidt og så har jeg sovet. Er dælme træt i øjeblikket. Rigtig god aften.