Møl i mel og gryn – bare mig??

Jeg er ved at få spat. Jeg havde lige fået ryddet ud i sidste omgang af møl i mel og sager, og havde stort set ikke noget tilbage. Købt en ny pose sesamfrø – økologiske, for godt skulle det være. Så var det faktisk skidt, og det summede igen om ørerne på mig. Ikke så slemt som sidst, men dog. Det var så de sk.. sesamfrø, viste det sig, og ud er de kommet, men hvad hulen gør man? Hvad gør I og er I også hjemsøgt? Noget helt andet er, at jeg udover irritationen heller ikke har råd til at købe nyt mel og alting hele tiden. SÅ billigt er det altså heller ikke mere.

2 thoughts on “Møl i mel og gryn – bare mig??

  1. Jeg har haft samme problem, men er nu begyndt at putte korn, frø, mel osv. i lufttætte beholdere – og sørge for at ikke at ha’ mere end hvad jeg bruger på rimelig kort tid. Her om sommeren klækker de hurtigere pga. varmen, så man kan også overveje om der måske er lige lovligt varmt i skabet?
    Man kan aldrig være helt sikker på om der er møl i de økovarer man køber, men hvis du har mulighed for at kigge i posen (hvis den fx. er af gennemsigtig plast) vil du kunne se noget spindelvævsagtigt imellem kornene, hvis møllene er så langt i processen at de er ved at klække eller er larver….
    Men altså, det ér irriterende.
    Husk at møl smitter til alt andet korn, så er der først en pose der er inficeret, kan de hurtigt finde vej til resten (endnu en grund til at ha lufttætte beholdere).

    • Jamen jeg har netop alt i luftætte beholdere, så de kan ikke komme til noget nu. Udover, det de var i. Nok også derfor skaden ikke er så stor dennegang. Men ja irriterende er ikke ordet.

Der er lukket for kommentarer.