Bakkepude og Anglofilia


Foto lånt hos Anglofilia

Jeg tidligere har talt om bakkepuder, og at jeg har en sådan? Det er længe siden, og samme bakkepude, er en gave fra en tidligere veninde. Den er godt slidt efterhånden, men jeg har ikke kunnet finde en ny, før idag. Nu har jeg sørme fundet dem og glad er jeg, og jeg har ligeledes fundet alletiders website med skønne ting, for en anglofil som mig.

Er du også til det engelske, så er du nødt til at kigge forbi Anglofilia. Jeg skal holde mig i skindet, kan jeg godt mærke, for ellers kunne jeg godt blive fristet. Endnu bedre er det, at butikken, hvor man henter sine varer faktisk er lokal og ligger her i Gentofte. Jamen hold da op – lige før det er godt, jeg ikke har set før 🙂

0

6 thoughts on “Bakkepude og Anglofilia

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.