Tandlægens værste mareridt

Idag skulle jeg til tandlægen. Det var sådan set på høje tid, for det har mudret og gjort ved, siden hun tog på ferie. Til sidst var det regulære smerter, der sendte mig lukt op i den lysekrone, jeg ikke har. Det føltes som om, det var den tand, der allerede er rodbehandlet, men det viste sig selvfølgelig (den er jo død, når nerven er ude), at være den bagved, hvor jeg fik lavet en plombe som det sidste skud på stammen af tandlægemareridtet. Den bagereste var så dårlig og måtte også rodbehandles for at få ro på tropperne, og efter alle de her bedøvelser, jeg fik igen, så gik det som smurt.

Iøvrigt er tandlægen også slemt ked af, at hun skal mishandle mig sådan. Jeg er uhyggeligt svær at bedøve, og nu kender jeg jo turen, så idag kunne jeg sige til hende efter stort set hver sprøjte, at hun godt kunne give mig mere indtil jeg havde fået ihvertfald 5. Er lidt i tvivl om, om jeg fik 6, men uanset, så er jeg så fuldstændig bedøvet nu. Helt op i øjet. Og imorgen ved jeg godt, hvis hoved der er helt smaderet imorgen. Nu ligger jeg så her på min sofa og venter på bedøvelsen fortager sig, så jeg også kan få noget at spise. Det har været en begænset fornøjelse, når jeg kun kunne tygge i den ene side, og skulle passe på alt flydende ikke kom forkert også.

Update kl. 22.50 – Jeg gruer. I skrivende stund, har jeg vildt ondt igen – i den rodbehandlede tand. Mere end jeg frygter vil gå over til i morgen. Hvis det holder stik, så skal jeg på hele møllen en gang til imorgen. jeg orker det næsten ikke 🙁 Vi må se.

8 thoughts on “Tandlægens værste mareridt

 1. Lige præcis dét gennemgik jeg også… til sidst fik jeg revet tanden ud – men det kan man jo så kun, hvis det er en af de bageste som man alligevel ikke kan se… God bedring Debs 🙂

  • Hej Suz, Tak skal du have. Det har jeg også prøvet, men der var tanden revnet, og det var den anden side. Den jeg fik lavet i går er den bagereste. Nu er frygten at den foran, som også er blevet rodbehandlet bliver ved at skabe sig og skal ordnes igen eller måske hives ud. Vi må se. Igen det er dog tiltagende uhyggeligt, så meget vi har tilfælles 🙂

 2. Åh stakkels dig. Jeg føler med dig, for jeg er bestemt ikke vild med at gå til tandlæge. Forhåbentlig har du det bedre i morgen…

  Tak fordi du skrev om min ANGLOFILIA butik og laptray’erne forleden. Det sætter jeg stor pris på… 🙂

  • Hej Mia, tusind tak. Jeg har det nogenlunde idag, men er godt kvæstet i kæben og øm! Og selvfølgelig ret groggy af smertestillende. Jeg skal nok afvente et par dage, før den endelige dom gives.

   Som jeg skrev, så er jeg vild med tingene i din butik, og kommer ned forbi en dag. Har iøvrigt et spørgsmål omkring bakkerne, men det kan vente til jeg får finanserne til at købe en ny. Så det var så lidt, det er en glæde at reklamere for noget, man synes om 🙂

  • Nej det kan “du spise gift på” det ikke er. Men min søde tandlæge, var også helt ked af det. Hun betroede mig, at hun selv er lidt svær at bedøve, så hun kender turen. Heller ikke sjovt for hende, at hun ikke er sikker på bedøvelsen virker.

 3. Stakkels dig. Jeg kender det kun alt for godt. Min sidste visdomstand blevet hevet ud efter 5 sprøjter, som ikke virkede alligevel. Hold da k…, hvor gjorde det ondt.
  God bedring.

  • Tusind tak Kirsten, Visdomstænder har jeg heldigvis ikke flere af. De røg for mange år siden, men det var også noget af et helvede 🙁

Der er lukket for kommentarer.