En Spaghettivariant

Der er en klassisk pastaret, der går på olivenolie, rasp og persille. Den smager fint og er dejlig let ret. Jeg havde ingen morgemad spist idag, så jeg var godt sulten og tænkte, det kunne være min frokost. Jeg ville dog lave det med lidt variation. Man skal jo nogen gange eksperimentere, og det gjorde jeg så. Jeg tilsatte en rest sortøjebønner, løg, hvidløg og friske cherrytomater. En anden gang vil jeg nok finde en anden måde, at bruge bønnnerne på. Ikke at de smagte dårligt i retten, det passede bare ikke. Så dem kan du undlade. Men ellers er dette en super hurtig ret. Da jeg var godt i gang kom jeg til at tænke på, at jeg havde squash i køleskabet, og de havde været superfine i retten og givet en smuk klat farve – det gør vi næste gang.

136 g Fuldkornspaghetti
4-5 cherrytomater
1 løg
1 fed hvidløg
2 tsk. rasp
2 tsk. parmesanost
1 tsk. chiliolie
1 tsk. olivenolie
1 dusk persille

Løg og hvidløg ristes i chiliolien, mens pastaen koger. Raspen tilsættes og ristes lidt og derefter tilsættes tomaterne og får ca. 5 minutter. Pastane dryppes af, når færdigkogt og vendes i, sammen med persille og lidt mere olie. Skal man ikke tænke i kalorier, kan retten godt tåle lidt mere olie, end jeg har brugt. Smages til med salt og peber og drysses med osten og lidt persille. Der er for 7 points her.

3 thoughts on “En Spaghettivariant

    • Ja det skal ihvertfald prøves. Jeg skal også prøve din linsesuppe, som også ser lækker ud. Jeg mente bestemt, at jeg havde skrevet om min porrecremesuppe, som er den bedste suppe, jeg kender. Men finde indlægget kan jeg ikke, og lige orker jeg ikke lede mere. Vender tilbage om det.

  1. Pingback: Deborah's food and something

Der er lukket for kommentarer.