Træt og træls

Det har været sådan en dag, som jeg helst ikke vil have. Humøret har selvsagt ikke været det bedste, med udsigt til først en tur på hospitalet sammen med min far, som skal til nogen ikke så sjove undersøgelser, og bagefter, kan jeg tage turen til tandlægen igen, igen!

Den først rodbehandlede tand skaber sig stadig, hvilket jeg godt regnede med. At forvente, at jeg skulle slippe “billigt” for en gangs skyld, ville jo være for meget forlangt. Så jeg kan se frem til de vanlige mindst 5 sprøjter igen imorgen og et mørbanket hoved.

Her har vejret matchet mit humør. Det har været mørkt som på en vinterdag. Jeg tog mig dog sammen og lavede noget nogenlunde ordentlig mad til frokost,d da jeg godt var klar over at energien formentlig ikke blev større som dagen gik. Så aftensmaden er en meget, meget let omgang. Et forsøg på at føle mig lidt bedre i form af et bad har heller ikke gjort den store forkromede forskel, så det er bare sådan en dag. Gad vide, om man bare sådan generelt ender med at blive dårlig af sådan noget tandpine. Den hedder tidligt i seng, for hospitalsvisit er i morgen tidlig.

4 thoughts on “Træt og træls

  1. ØV – held og lykke med tandlægebesøget idag – jeg har heldigvis aldrig prøvet en rodbehandling, men kan huske, da håndværkeren fik en for en del år siden – da svor jeg, at jeg hellere ville have tanden trukket ud 😉 men selvfølgelig gør jeg ikke det, hvis jeg skal have en en dag.

    • Helle lige nu, hvor jeg IGEN har ondt ville jeg også gerne se den tand UDE, men jeg skal jo altså ligesom også have noget tilbage at tygge med. Vi må se. Imorgen hedder det nok antibiotika.

Der er lukket for kommentarer.