Tandupdate

Var med far på hospitalet i morges. Det gik som sådan godt. Han fik ikke den undersøgelse, han skulle, da det er for tæt på blodproppen. Så det er udsat. Bagefter var vi på konditoriet og få en kop kaffe, sammen med fars gode ven, som kørte os. Så langt så godt.

Jeg tog hjem og træt var jeg allerede. Men der var ingen vej udenom, tandlægen kaldte og ondt havde jeg også. Det viste sig, at der var betændelse, da der blev boret ud i den første tand, der blev rodbehandlet. Deraf også den grimme smag jeg havde i munden. Smerten havde udviklet sig til dunkende, så jeg mistænkte godt, noget sådant. Idag kunne jeg heldigvis nøjes med 3 insprøjtninger.

Den kan ikke lukkes helt endnu, så det er ikke slut endnu. Derudover skal jeg, hvis jeg har ondt imorgen have antibiotika af lægen. Han husker, hvad jeg tåler, jeg kan kun huske en slags, som man helst skal undgå. Eftersom jeg allerede igen har hammerondt, tænker jeg, at jeg under alle omstændigheder ringer til lægen imorgen og får det antibiotika. Jeg er ærlig talt meget, meget træt af, at have tandpine, hvilket jeg så i skrivende stund har helt vildt igen nu. Jeg har taget smertestillende så hatten passer, nu skal det så bare hjælpe.

Min søde far talte på trods af egen ekstreme træthed om, der var noget, jeg skulle købe til min fødselsdag, så ville han gerne hjælpe. Jeg måtte sige, at jeg slet ikke kan overskue det lige nu, ligesom selve gaven (den nye cykel) må vente, til jeg har det her overstået. Øv osse. Nu håber jeg bare, at jeg har så meget styr på smerterne lørdag, at jeg orker at tage på banen og i stalden og bare fejre lidt og så må vi tage resten på forventet efterbevilling.

0