Økologiske Høstmarkeder


Lolland 2009

Jeg har aldrig været til Høstmarked (første weekend i september), men jeg vil gerne. Det var egentlig Madame, der huskede mig på begrebet, og at der faktisk ikke er længe til. Hun nævner markedet på Fuglebjerggaard, hvor hun vil op. Jeg skrev hos hende, at det kunne jeg også finde på. Ved besøg på hjemmesiden, skiftede jeg mening. Ikke på grund af indholdet, men på grund af måden, den er lavet på. Magen til smagløs og rodet forestilling skal man lede længe efter. Når jeg siger sådan, er det ikke “helt ud i det blå”. Jeg er faktisk uddannet indenfor den slags. Det er så en helt anden historie, men hvis man har læst med før, så ved man at jeg ikke er vild med fru Plum, og hendes brystparti” i fri dressur”.

Set i det lys, så besluttede jeg, at se om ikke, der var et andet økologisk høstmarked, jeg kunne deltage i. Og hold da op – der er jo masser. Da jeg jo befinder mig på Sjælland, er det mest praktisk at finde noget i relativ nærhed, og der er bl.a. så Grantoftegaard eller Krogerup Avlsgaard (hvor Aarstiderne.com holder til). De er også med i Økologiske sommeraftener og har et arrangement den 26. august.. Jeg kan dog ikke gennemskue, om Krogerup holder høstmarked i år, men formoder, det vil fremgå, når der foreligger en mere komplet liste. Der er sat af til linket på Øko-web’s hjemmeside, men der er ikke noget endnu. Iøvrigt en hjemmeside, der også i den grad trænger til “en kærlig hånd”. Det kan gøres flot, men der er en kedelig trend til, at det åbenbart ikke er noget, man synes må se professionelt ud.

Men uanset, hvor du befinder dig, skulle der med omkring 100 detagende gårde, være mulighed for, at finde et marked i relativ nærhed. En spændende mulighed, der på kanten til efteråret. Jeg vil ihvertfald tage afsted, men hvor ved jeg så ikke helt endnu. Bliver spændende at se, hvor mange bloggere, der tager turen.,

4 thoughts on “Økologiske Høstmarkeder

  1. Jeg var på Krogerup for et par år siden. Det var super hyggeligt. Der var dog en masse børn, men sådan er det jo 😉
    Jeg vil gerne til Camilla Plums i år, og har intet problem med hendes hængebryster. Hi hi.
    Mht. hjemmesiden, så kan man også vælge at se på det som at det ikke er dér de lægger deres kræfter, men altså, jo, de kunne jo også “bare” betale sig fra det hvis de virkelig gerne ville ha en tjekket hjemmeside 🙂

    • Jeg vil ihvertfald finde et marked, så får vi se, hvilket det bliver. Jeg synes, at har man en hjemmeside/blog som en virksomhed, der skal repræsentere en forretning, så skal den også være proffesionel, og det er den fra Fuglebjerggård ikke. Meget langt fra.

  2. Jeg har det lidt på samme måde: hvis de ikke en gang gider at lave en bare nogenlunde anstændig og velfungerende hjemmeside, så får jeg straks det indtryk, at de egentlig er lidt ligeglade med deres kunder/gæster/besøgende…. og det er et big, big, big turnoff.

    • Det er nemlig det, det er – big turnoff! Jeg tænkte, at jeg måske var “miljøskadet” og krævende, men det glæder mig at andre også har det sådan.

Der er lukket for kommentarer.