Fødselsdagen


Itsagroom sammen med Dina Danekilde, da de vandt Breeders 2009

Det er min fødselsdag i dag. Jeg havde ikke planlagt det vilde, da det her tandhalløj, jo har drillet helt ud i ekstremerne. Heldigvis vågnede jeg uden tandpine. Det i sig selv var jo en stor ting. Og jeg havde det sådan set okay, så måtte jeg en tur i stalden. Savner jo stalden når jeg er væk så længe. Først var jeg forbi bageren, og så afsted.

Dejligt at se dem dernede allesammen, og de var glade for brrød og kager. Der blev ordnet lidt hest, både en vask og en manrivning blev det til, ligesom jeg også var en tur på banen, så det var helt som det skulle være. Desværre begyndt vejret allerede der at skabe sig. Vi krydsede alt vi havde, og håbede at det gik den rigtige vej senere.

Det blev tørvejr, og dejligt var det som altid at være på banen. Der var hygge med pigene, vin, slik og chips og masser af væddeløb og ikke mindst tre meget populære sejre. To af vores heste vandt i dag med Lennart Hammer i sadlen. Loquita og Vida Nova. De gjorde det fantastisk, og vi var da utroligt glade på staldens vegne. Ligesom jeg også var meget glad for (igen Lennart) sejren til Itsagroom, som jeg synes er helt vildt smuk. Vejret var der desværre intet at råbe hurra for, tværtom. Det blev tiltagende værre som dagen gik, og det endte i at regnen væltede ned i store mængder, og tordnede gjorrde det også. Det er så fortsat, mens jeg sidder i den store stol og slapper af.

IGEN TUSIND TAK TIL ALLE FOR SØDE, SØDE HILSENER I ANLEDNING AF MIN FØDSELSDAG. De varmer helt ind i sjælen. Så jeg vil sige som Hendes Majestæt: Af hjertet tak!

6 thoughts on “Fødselsdagen

 1. Et forsinket tillykke med fødselsdagen, Deborah! 🙂
  Godt, at du tilbragte dagen i det bedste selskab.

  Det er nogle utroligt flotte billeder af hestene. Har du fået nyt kamera?

  Mange klem til dig 🙂

  • Tusind tak for din søde hilsen. Ja, jeg har fået nyt kamera,men det er noget siden et canon 40D, som jeg er meget glad for. Tak for roserne til fotos. Det glæder mig, du synes om dem.

  • Tusind tak Jens. Regnen var bestemt ikke bestilt af mig, og jeg synes nu ikke, jeg har fortjent ;.-) Men regn det skal jeg love for vi fik!

Der er lukket for kommentarer.