En tur til x2

Jeg har haft en tur til idag. Dels måtte jeg IGEN smide en hel pose gryn ud. Dennegang en pose økologisk spelt. Jeg er dælme træt af det. og det ender da med, jeg slet ikke køber mel og gryn, som det går. Jeg gider altså ikke hele mit spisekammer er udklækningsanstalt for flyvende objekter. Heldigvsi er ALT nu i lufttætte glas, men jeg har en fornemmelse af, at de kan komme ud af de lufttætte glas. Jeg ved det ikke, men det er træls.

Træls har hele tandlægeturen dælme også været, og idag skulle jeg igen til tandlægen. De afsluttende manøvre er gået igang, men der bliver ikke lukket af, før vi er sikre på, at der er ro på alle fronter. Antibiotika i morgen med. Jeg kan tygge i begge sider, og har ikke ondt mere, så alt krydses for, at det er overstået nu. I næste uge lukker vi helt af for begge tænder, som bare har at holde sig i ro nu!

Jeg er træt som Guderne ved ikke hvad i øjeblikket. Jeg tænke, de seneste ugers mange begivenheder sætter sine spor, ligesom jeg har haft to nætter i rap, hvor jeg ikke har kunnet sove rigtigt, og det hjælper jo selvsagt ikke. Nu vil jeg gå i seng, og prøve at sove godt. Så venter de firbenede i morgen tidlig, og senere en gammel venindes selskab til middag. Det bliver hyggeligt. Pas på jer sålænge.

3 thoughts on “En tur til x2

  1. Årh nej! Du har fået mider! Du er nødt til at smide alt ud! ALT! Hvis poserne har stået i skabene, så kan miderne allerede være smuttet ind i varerne og så er de jo ødelagt. Stakkels dig – det er ikke sjovt!!!

  2. Det er pisse irriterende med de kryb – Nogle gange hjælper det hvis man får gjort alle skabe rene. Hvis nogle af dine gryn bare har stået i poser, så ville jeg altså kyle dem ud asap – de vandrer nemlig. 🙁
    Jeg håber snart du slipper af med utøjet!

    • Det er simpelthen til at få kuller af synes jeg. Nej ingen af mine gryn og mel står kun i poserne, netop for, at det ikke skal vandre det skidt. Men noget sker, for bedst som jeg har smidt ddet hele ud og gjort rent og så videre, så er jeg på den igen. Jeg gider simpelthen ikke det pis for at sige det mildt 🙁 Ja håber også snart, jeg er færdig med det.

Der er lukket for kommentarer.