Overblik på forskellig vis

Det er lidt sjovt, for her til morgen fandt jeg, et plugin, jeg har ledt efter længe. En kalender, hvor jeg kunne vise alle aktiviterne omkring galop. Det var faktisk et tilfælde, og kun fordi jeg håbede, at finde liv på en blogvens blog . Der var intet liv, men plugin’et var (så synd der ikke er liv, den er så flot). Det hedder Calendar for WordPress og er helt fantasisk.

Så langt så godt, og næste tankerække var jo så, om jeg også skal bruge det her. Spørgsmålet er, hvordan man holder styr på sine aftaler og ting. Jeg putter i Outlook meget, men endnu mere putter jeg i min telefon. Dog har jeg manglet et sted, hvor jeg kan få det store forkromede overblik, – altså hele måneden. Det kan jeg her. Man kan endda inddele aktiviterne i forskellige kategorier efter eget ønske, og så give dem farvekoder. Det er helt genialt. Nu forestiller jeg mig ikke, at hele mit private sociale liv, skal lægges ud her. Slet ikke. Men muligheden for at lave en side, og holde den privat eksisterer jo, og således har jeg selv styr på det, selvom I ikke kan se den. Jeg tænker at andre også kan have glæde af den.

Det gælder så ikke Liselotte. Lige efter, jeg havde fundet det her plugin, var jeg forbi derovre, og der talte hun om, ny kalender. Hun kan bedst med det fysiske og rigtig skrevne, og sådan er det så, men jeg synes nu altså stadig det plugin er genialt :).

Jeg har forgæves de senere år købt flere kalendere, og de ligger og samler støv, så nu er jeg holdt op med at købe, og jeg klarer mig jo, og nu endnu bedre, efter plugin. Uanset om man er til det skrevne eller det digitale gælder det jo om, at finde den løsning, der virker for en. Hvad virker for dig?

0

6 thoughts on “Overblik på forskellig vis

  1. Jeg bruger Google kalender. Den er smart på den måde, at når jeg skriver noget i den kommer det automatisk på min telefon uden at jeg skal bede cp’en eller min telefon synkronisere. En anden smart ting er jo, at den ikke ligger på min pc, i tilfælde af at den bliver stjålet, den ligger online og jeg har adgang til den fra en hvilken som helt computer.

    Jeg ville dog ikke ligge min kalender ud til offentlig skue på min blog, ikke engang den del som jeg nævner på min blog, men sådan er vi jo så forskellige. Jeg bruger udelukkende gmail og henter så mine andre emails ned på samme konto, så jeg kun har et sted/en konto hvor alle mine emails kommer til.

    0
    • Det lyder smart med Google Kalender, som jeg ikke kender. Du skriver, at mit plugin ligger på min computer?? Det ligger på min blog, som ligger på nettet så ikke anderledes end gooogle kalender. Men smart nok at kunne synce telefon og kalender. Helt sikekrt, men det ved jeg ikke, om min telefon kan. Jeg har en gmail, men jeg har også andre webmails. Jeg er ikke vild med måden gmail er organiseret må jeg indrømme. Men som jeg sagde, det gælder om, hver finder den optimale lsnning for dem.

      0

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.