En af de tvivlsomme

Det har godt nok været en noget tvivlsom weekend den her. Igår var meningen, at jeg skulle have været til Galop. Vi havde to heste til start, og så er det jo ekstra sjovt. Det kom jeg ikke. Til en start virkede det som om, jeg havde det godt nok, men da jeg havde været oppe lidt, kom svimmelhed og utilpashed tilbage. Da vejret så også viste sig fra sin mindre pæne side, nåh ja så var det lidt mere acceptabelt, men sløj var jeg, så jeg blev hjemme og så løbene på computeren. Jeg fik ordnet en masse fotos og det er jo altid godt. Skal have uploadet noget og skrevet lidt om dem senere ovre på horseracing.dk

Dagen idag startede mindre godt. Jeg havde ingen strøm. Jeg havde ingen sikringer, og ville gerne slippe for at skulle nogen steder. Feberen var vendt tilbage, så jeg er godt sløj igen. Skrev en besked til vores vicevært, der lovede at dukke op indenfor kort tid. Han kom ikke, og jeg ringede. Kunne godt høre, at den tilstand han var i, der fik jeg ikke meget ud af det. Ganske rigtigt, han mødte op her, så fuld, at han dårlig kunne stå på benene. Så det var ingen hjælp til, og jeg måtte afsted efter sikringer. Da jeg kom derover, havde jeg selvfølgelig glemt at kigge, hvilken størrelse det skulle være. Afsted igen. Fik sikringer, og skiftede alle for at være helt sikker. Intet skete.

Jeg var nødt til at gå ned til naboen for at låne strøm til min telefon, så jeg kunne ringe til enten en elektriker eller administrationen. Min underbo’s kone ville sende sin mand op, og se, om der var noget, han kunne gøre. Det var der desværre ikke. Jeg fik ringet til vores administrator, som er supersød, men som ikke havde en elektriker, der kører søndag (ufatteligt i mit hoved), men det er så en anden snak. Umiddelbart var det store problem min fryser, som er fuld af mad. Jeg lånte en kabeltrommel af underboen, som så låner mig strøm, så jeg har køleskabet til, og kan se fjernsyn og være på nettet. Pyh! Ellers var det da blevet en ulidelig søndag. I morgen tidlig står den på elektriker. Så sådan endte det godt nok, men underligt, at det hele står af sådan lige pludselig.

6 thoughts on “En af de tvivlsomme

  1. PS: det enormt svært at de de tal man skal taste ind og endnu sværere at se feltet hvor de skal stå når man kommenterer her hos dig.

    • Jeg har fjjernet boksen nu Mette, så jeg håber, det gør det hele lettere, da jeg jo er vældig glad for jeres kommentarer 🙂

    • Ja det har været lidt tvivlsomt i det hele taget på det sidste. Men el er iorden nu og jeg er i bedring, så forhåbentlig en bedre ugen denne her.

    • Tusind tak søde, men jeg skal bruge ejendommens elektriker, for de skal betale for det. Men det var rigtig sødt af dig, at tænke sådan.

      Det er i orden nu, og jeg har det bedre, så alt i alt godt!

Der er lukket for kommentarer.