Firefox og manglende bogmærker

Jeg har opdateret min Firefox, som det sig hør og børr og her i dag, da jeg logger på, er alle mine bogmærker og min bogmærkelinie forsvundet. Firefox kommer med en lang udredning om, hvordan man genskaber, men indtil nu, er det ikke lykkedes mig. Ligeledes kan man åbenbart heller ikke åbne i vinduer mere, men kun i faneblade, hvilket jeg ikke bryder mig om. Så jeg skal til at skifte browser, men til hvad? Og ved du, hvor mine bogmærker er blevet af? Sådan noget forbandet p..!!! Jeg hader, når de laver alting om hele tiden, og især, når de gør det dårligere! Og det sker ikke så sjældent endda.

2 thoughts on “Firefox og manglende bogmærker

  1. Jeg har kigget i indstillinger og synes, det er lavet om, men vil da kigge igen. De skriver her, at jeg skulle kunne finde mine bogmærker igen, men jeg kan ikke gennemskue eller iøvrigt få det til at virke.

  2. Du kan sagtens åbne i “vinduer” i stedet for “faneblade”, det skal blot sættes op under dine indstillinger… I øvrigt kan du ved at højreklikke på links vælge at åbne i “nyt faneblad” eller “nyt vindue”. Jeg kan ikke hjælpe med at få dine bogmærker tilbage, men det sker typisk når man springer opdateringer af browseren over, og således opdaterer til en langt nyere version en den man bruger. Der findes programmer til at tage backup af din firefox opsætning (inklusiv bogmærker, tilføjelser osv.), men det bringer selvfølgelig ikke dine mistede bogmærker tilbage…

Der er lukket for kommentarer.