Helt i stødet igen

Formiddagen var for nu at blive i termerne helt elektrisk, sådan helt bogstaveligt. Jeg fik hidkaldt professionel hjælp til min manglende strøm, og omkring klokken 10 kom elektrikeren. Det var ikke sådan lige at gennemskue, hvad der foregik, så hele hytten, måtte måles igennem for at finde fejlen. Alt i alt kan man sige, at det simpelthen skyldes, at ejendommen og installationerne er gamle. Fejlen blev fundet, og glade var vi begge. Så blev der samlet og testet igennem, en ekstra gang og så kunne han få noget frokost.

Jeg skulle ned efter nogle kartofler, for jeg havde sat mig i hovedet, at jeg ville have en hakkebøf og det fik jeg så. Samtidig købte jeg så lige en flaske vin til underboen som tak for hjælpen og lån af strøm. Det viste sig iøvrigt, at elektrikeren har døgnvagt. Hvorfor der så blev sagt, at de har de ikke ved jeg ikke, men jeg vil da lige spørge, om ikke det var en fejl. Men godt var det, at få ordnet.

Heldigvis virker det også til, at helbredet, er “i stødet” igen, for jeg har haft det godt idag. Så nu skal det bare fortsætte imorgen, så jeg kan komme ned og se til både to- og firbenede venner.