Øv osse!

Dagen i går gik stille og roligt og som sagt fik jeg lavet lidt her. Ikke nok, men dog noget. Hele dagen var jeg ualmindelig mat og småsløj, uden dog at kunne sætte fingeren på noget. Det kan jeg så nu, knive i halsen og en begyndende forkølelse, hovedpine og feber. Jeg ved nøjatigt, hvornår jeg er blevet smittet. Jeg vidste godt vedkommende var dårlig, men det havde jeg jo lykkeligt glemt, da jeg lige kørte forbi min hesteveninde, der bor lige herovre. Det gik nok tænkte jeg, men nej det gjorde det ikke. Og jeg burde jo vide, at jeg bare skal høre ordet syg stort set, så bliver jeg det. At sige, at jeg er træt af mit helbred forslår vist ikke.

Jeg havde planer om, at jeg skulle have været ud i verden og fotografere lidt idag, men det bliver der ikke noget af. Igår så udsigten ud som ovenfor, og det var smukt vejr, men det til trods, så er det altså efterår nu. Pelagonierne er kedelige og petuniaerne smed jeg ud i går. Det eneste, der ser strålende ud er den dobbelte Flittig Lise nedenfor.

Nu har jeg lige taget mig sammen og støvsuget og vasket op, så her så bare lidt anstændigt ud. Min søster kommer og henter sin cykel som hun var så sød og låne mig, da far var dårlig. Og så får jeg snart min egen. Kan I nu have en god søndag forhåbentlig uden sygdom for jeres vedkommende.

4 thoughts on “Øv osse!

 1. Hvor er det bare surt. Har selv været turen igennem, heldigvis blev ikke så slemt for mit vedkommende. Rigtig god bedring, Deborah.

  • Tusind tak skal du have. Jeg er godt lakket til, men det er typisk mig, det er altid “fuld skrue”” 🙁 Tak for gode ønsker!

 2. Jeg synes godt nok også at du er slemt ramt, Deborah – Håber du hurtigt bliver frisk igen, så du kan komme ud og fotografere sensommeren 🙂
  Rigtig god bedring!

  • Det er åbenbart mit lod her i livet. Men vænne mig til det gør jeg nok aldrig, når jeg ikke har. Som regel synes jeg, at jeg tager det meget pænt, men jeg har lige ligget 🙁

   Håber også, jeg snart bliver frisk igen, så jeg kan komme lidt ud. Tak for gode ønsker.

Der er lukket for kommentarer.