Endnu en løsning – Google Reader

Jeg har beskrevet mine problemer med Firefox, hvor man pludselig ikke kan tilføje og se sine feeds og bogmærker. Et system, der er så dårligt, at det bare smider folks vigtige oplysninger ud på den måde, gider jeg ikke støtte, selvom Firefox viste tingene på den måde, jeg bedst kunne lide.

Men “Nøden lærer nøgen kvinde at spinde” så nu bruger jeg som nævnt en ande browser og så ligge jeg jo her og er syg, så jeg tænkte, at mange har nævnt det her Google Reader, og nu skulle det så prøves. jeg bøjer mig, det er en supergod løsning, og så har man sine sider m.m. ved hånden uanset, hvor man er i verden.

Jeg har jo som mange andre et Google login, og så er det bare at gå igang. Jeg havde lidt svært ved at finde ud af det til en start, men det kom hurtigt, og nu er jeg omvendt 🙂