På trods

af feber og total dårligdom, lykkedes det mig, at lave rigtig fornuftig mad i dag. Jeg kan varmt anbefale salaten til madpakken. Den smager rigtig godt og holder sig nogle dage i køleskabet. Ikke kun smager den godt, så er bønner også bllige i Points regnskabet, så på den led er den også god. Jeg spiste den så til aften, og lidt suppe fik jeg også. Den var Thai inpireret og lidt stærk. Godt for forkølelsen.

Jeg vitterligt slæbte mig ned til Superbest i dag, for at købe et par nødvendigheder. Jeg kunne have spurgt min far, og han ville sikkert have gjort det, men da han ikke er frisk selv, så slæbte jeg mig derned. Det gik, omend jeg har fået det endnu dårligere her til aften og koger af feber. Lige nu håber og beder jeg til at være frisk til på lørdag.

0

8 thoughts on “På trods

    • Tusind tak Madame – Forkølelsen har det bedre, men feberen består og dermed sløjhed og hovedpine 🙁 Kryds lige finge for, at det er meget bedre i morgen. Du skal prøve salaten, den er lige så lækker og velsmagende som den ser ud.

      0

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.