Dagens gerninger


Et af rigtig mange fotos fra gårsdagens dejlige dag på banen. Her er det Karen med gudeskmukke Mistral inden Auktionsløbs Consulation 2010 som han vandt

I dag var der lige et par pligter, der skulle ordnes. Dels skulle jeg lige et smut forbi lægen, bare for at være sikker på, at jeg ikke har noget på lungerne. Så kunne jeg jo bare få noget for det. Men der var ikke noget, og det er selvfølgelig godt. Mindre godt er det, at jeg stadig er sløj og feberen bare hænger i. Møgirriterende.

Af andre pligter, var jeg nede for at hente nogle strikkepinde, jeg havde købt online, hos min lokale antikdame, og fik selvfølgelig et par ting mere med hjem. Vi fik også en hyggelig sludder oppe under taget i hendes hyggelige lejlighed.

Der var gået koks i kommunikationen, så dermed rod i min huslejeindbetaling. Det var noget vigtigt at få styr på, men det fik jeg også. Så kan jeg sove roligt om natten. Kan slet ikke have sådan noget.

Efter jeg kom hjem har jeg ordnet fotos. For til den dejlige dag på banen i går røg der godt nok mange i kassen. Og de skal sorteres såvel som dem fra auktioen. Jeg skal nok komme med flere fotos fra begge, så hurtigt det lader sig gøre. Jeg har blandt andet arbejdet på dem i dag efter jeg kom hjem og til nu, og nu kan jeg ikke mere.