Cook yourself thin!

girl_on_scaleopt.gifSom I ved, kæmper jeg for at tabe de overflødige kilo. Jeg har ikke talt så meget om det, for det har været en lettere ynkelig affære længe. Jeg har ikke taget på, men jeg har heller intet tabt. Det går ganske simpelthen ikke. Det af mange grunde, men det er ikke sundt og jeg er led og ked af det.
Nu har jeg sat mig i hovedet, det skal af. Det har jeg gjort før, men jeg har pisken over nakken, for jeg vil ikke ud i alternativerne! Og jeg kan godt. Fokus SKAL holdes, og de to sidste uger er der røget 3 kilo, så det er fint. Jeg har regnet ud, at holdes der hårdt fat i det, så er jeg færdig til april, og det SKAL jeg. Det har jeg skulle mange april’er før, men jeg fylder altså snart 50 og jeg vil være Fifty og Fabulous og ikke det modsatte. Basta! Det helt bortset fra lettelse af led, både i ben og ryg. Og så kan jeg også få en ny hofte, for den plager mig godt nok i en grad så jeg næsten ikke kan gå ofte, helt bortset fra resten af fordelene.

Jeg er jo meget intereseret i madlavning og mad. Og på TV3 Puls, er der startet et nyt program, som alle kunne have glæde af at se. Man skal jo ikke gå på kur som sådan. Det er også derfor, jeg synes Weightwatchers er så godt, for der får man rigtig og lækker mad og kan stadig få de ting, man godt kan lide og passe det ind.

Det er sådan set også det, det her program går ud på. At lave sund og lækker mad, men uden alle kalorierne. Skønne opskrifter de finder på de tøser. Er sikker på, I også vil kunne lide udsendelserne “Cook Yourself Thin”. På hjemmesiden er der masser af de gode opskrifter også, og vil du se udsendelserne, så er det her søndag aften. Jeg skal ihvertfald prøve nogen af pigernes opskrifter. Lad vide, hvad du synes og om du prøver og ser udsendelserne. Jeg elsker dem, synes de er skønne.

0

3 thoughts on “Cook yourself thin!

  1. Hej Deborah

    Jeg er helt enig “Cook yourself” er godt både den engelsk såvel som den amerikanske.
    Jeg synes, det er en langsommelig proces at “oversætte” de rette mål. En hjemmeside siger at en cup er XXX. En hjemmeside siger at det afhænger af ingrediensen. Har du en god ide?

  2. Jeps – jeg har også set programmet to gange og jeg er vild med det. Men jeg ser de fleste madprogrammer – jeg er fuldstændig besat af den slags. 😀

Der er lukket for kommentarer.