Tour de venindehyggeKint strand i går (mobilupload)

Min søde veninde havde et ærinde i Nykøbing Sj., og havde spurgt om jeg ville med. Det ville jeg da. Det er ikke ofte, jeg har mulighed for en tur ud i det grønne og så i så godt selskab. Dog var vejret ikke lige med os. Det startede som finregn og jeg håbede optimistisk, at det ville klare op så jeg kunne få kameraet i sving. Jeg skulle blive sørgeligt klogere, jo mere vi nærmede os, jo mere regnede det.

Vi fik ordnet, hvad der nu skulle ordnes og så var det endelig holdt med at regne, og jeg greb kameraet for at fotografere. Kun for at måtte konstatere, at jeg i min distræte tilstand, havde glemt at sætte batteriet i kameraet. Jeg har lavet det en gang før det nummer. Ikke at vi havde megen tid til den slags, men stadig iriterende. Så derfor mangler der sørgeligt med fotos fra den her tur der ellers var dejlig. Vi snakkede ørerne af hinanden på vejen og så spiste vi en traditionel frokost på en restaurant jeg ikke kan finde nu. Men det var på Algade og traditonel dansk buffet. Det smagte dejligt, og så vendte vi næsen hjemover, efter en gåtur ved stranden ovenfor. Der er meget smukt deroppe, og klart basis for en tur en anden gang, inkusiv kamera og bedre vejr.